01 October 2007

Sambata la TV

Sambata asta am fost intr-o dispozitie tare neplacuta si am decis ca este mai bine sa nu ies din casa. Fiind sambata, deci weekend, deci bucatica mea de timp liber- am decis ca ar fi cazul sa lenevesc cu nesimtire, mai precis sa stau si sa butonez.
Dar cum nu ma mai uitasem de mult la TV (inafara stirilor de dimineata, care fac parte din combinatia un ulcer de succes- in combinatie mai sunt cafeaua si tigarile obligatorii) nu prea stiam care mai este mersul lucrurilor. Mai exact, ce poti sa vezi o zi intreaga la TV.
Raspunsul simplu la dilema mea ar fi: nimic.
Dar cum nu pot sa recunosc ca am pierdut o intreaga sambata pe nimic, am decis sa fac un bilant si sa vad cu ce m-am ales.
1. doua bucati filme, unul pentru adolescenti si unul interzis copiilor sub15 ani, din care am aflat cat de bine este sa ai profesori faini si cat de rau este sa te indragostesti de un tip care este escortul mamei tale.
2. stiri mondene despre cine cu cine si de ce mai face- total neinteresant, macar daca s-ar hotari si romanii sa faca odata chestii cu adevarat scandaloase
3. stiri despre intronizarea noului patriarh (am auzit termenul pentru prima data, spre rusinea mea, nu stiu de ce investit, inscaunat, intronat nu corespund in cazul asta)
4. un episod reluat (a nu stiu cata oara) din Ally Mc Beal
5. una bucata emisiune de stil pe un post muzical (din seria mai bine nu)
6. nenumarate reclame...unele inspirate (si unele intr-o serie de peste 10 minute, un clip publicitar dupa altul. Iar daca durata medie a unui clip este de 30 de secunde, 20 de clipuri in calup inghitite deodata, la intervale de vreo jumatate de ora...imi vine greu sa ma gandesc cate reclame am vazut intr-o singura zi)
7. promo-uri la filme de actiune, pentru ca da, toamna este plina de actiune.
Si cam atat. Concluzia nu exista (vorbim despre televiziune)....dar daca ar fi ar spune ca weekendul trebuie petrecut cat mai departe de telecomanda.

No comments: