26 October 2007

Loredana la Continua firul vietii



Loredana si-a anuntat participarea la evenimentul nostru. Ii multumim si ne bucuram pentru ca ni se alatura in lupta asta. Uite ce ne-a spus:

Sunt fascinata de hiper-vitalitatea adolescentilor de azi si de faptul ca sunt tot mai liberi, mai lipsiti de prejudecati si de false pudori. Dar sunt oare si suficient de responsabili?

Am acceptat cu mare bucurie invitatia de a participa evenimentul de duminica pentru ca este o idee unica si de impact pentru a atrage atentia opiniei publice asupra cresterii alarmante a numarului de noi cazuri HIV/SIDA in randul tinerilor romani. Sper sa fie alaturi de noi cat mai multi adolescenti si tineri si sa reusim sa legam peste 30 000 de prezervative intr-un timp record.

In plus, cunosc
de atatia ani programul "Fac ce vreau, dar stiu ce fac" - de prevenire HIV/SIDA, a altor infectii cu transmitere sexuala si a sarcinilor nedorite -, pentru ca am fost implicata inca de la inceput in cateva din campaniile majore, si mereu mi-au placut modalitatile extrem de creative prin care informeaza, inspira si motiveaza tinerii sa fie responsabili"



2 comments:

Anonymous said...

cool si generoasa as ever

Anonymous said...

cea mai cool, mai ales dupa ce am vazut cum s-a comportat la event :)