25 October 2007

Alte cadouri faine pentru voi la Continua firul vietii

Avem pentru voi, ca premiu pentru cei care vor lega multe multe prezervative duminica, la Continua firul vietii, doua piese stunning din colectia primavara-vara 2007 primite cadou de la fashion labelul progresist Rozalb de Mura.
Adica o geaca de baieti cu un aer vag sportiv, alba si cu basoreliefuri discrete in forma de sa de bicicleta, si o rochie din bumbac cu taieturi de o precizie chirurgicala ce trimit spre cavitati functionale cum ar fi buzunarele.




Ca sa le castigati, nu trebuie decat sa veniti sa ne ajutati sa continuam firul vietii, sa completati numele si un contact pe formularele pe care o sa vi le inmanam si sa le depuneti in urnele din cortul Fac ce vreau dar stiu ce fac. Tragerea la sorti va avea loc chiar in timpul evenimentului,pe seara.

Desi a fost lansat de curand, label-ul Rozalb de Mura a atras rapid atentia tinerilor avangardisti si a specalistilor din Romania, dar si din strainatate.
Pentru colectia de toamna-iarna 07-08, "A cracked smile and a silent shout", designerul Olah Gyarfas a ales sa se impregneze de muzica stranie si intunecata a celor de la The Knife. Intr-un prezent suprarealist sau poate dintr-un viitor primitiv si nesigur, personajul Rozalb de Mura analizeaza cu o curiozitate rece de om de stiinta o lume de basm contemporan, populata de suflete insingurate, stafii si dive stranii.

Colectia noua va fi disponibila de sambata in Rozalb de Mura store, din Curtea sticlarilor, care, cu aceasta ocazie, a renuntat, fara nici o urma de regret, la ambianta burgeois-chic in favoarea unui decor hipnotic, la limita butaforiei- o combinatie extravaganta de film vintage SF si camera frigorifica glamour.

7 comments:

Doru Oprişan said...

Geeez ! Stiu ca nu e bine sa judeci dupa aspect, dar tinerii din ultimele 2 poze iti par tie oameni responsabili ? Oribile haine, pe bune !

Anonymous said...

daca astea sunt oribile mai bine iti cumperi un bilet pe low cost poate nimeresti o prezentare de kkt care iti va "destinde" zborul

io zic ca sunt foarte misto si nordice ca feeling, mai ales gecile de baieti :-)

vreau si eu

Anonymous said...

si mie mi se par foarte faine :) si vreau cu disperare rochita

Anonymous said...

cum sa fie urate? gecuta aia de baiat e super misto! :) may I have it pliz? :D

Fac Ce Vreau! said...

Noua ni se par foarte curajoase si foarte misto, foarte POLish (in care POL este popular opinion leader):)

Anonymous said...

de unde aveti hainele astea? se pot cumpara de undeva? Rozalb are magazin in Bucuresti?

Fac Ce Vreau! said...

da, la curtea sticlarilor, in centrul vechi. si magazinul arata de poveste