23 October 2007

Cadouri pentru voi la Continua firul vietii

The more you know, the better decisions you can make, zice Cindy Crawford.
AIDS is not a black issue or a gay issue, it's a world issue. LL Cool J
HIV is something that people don't want to talk about, hear about, or face. Christina Aguilera.

Tagurile ALDO sunt doar una dintre surprizele cu care o sa va recompensam pentru participarea voastra la Continua firul vietii. In afara de tag-uri, o sa mai fie si alte chestii faine despre care o sa va povestesc maine.

3 comments:

Anonymous said...

Nu pot sa nu comentez la:

Cindy - cu cate stii mai multe cu atat iei decizii mai bune ?! vai de mine, chiar asa - eu credeam ca dezinformarea este mama deciziilor BUNE.

LL Cool J - Sida nu tzine de Negrii sau homosexuali, ci de toata lumea - dooh Le Le, chiar imi imaginam ca Sida afecteaza doar femeile blonde si cu fundul mare, si negrii mici de statura si cu zambetul sincer.

Cristina - e cea mai cea: SIDA este un fapt de care oamenii nu vor sa stie, sa vorbeasca sau sa accepte ... Pai nu vreau sa accept ceva ce nu am - adika e mai bine sa nu accept SIDA ca idee ... fiindca vreau sa accept un antidot :) nu o boala. La fel si cu discutziile despre SIDA, e clar ca in 2h maxim potzi afla totul despre cum sa NU iei SIDA, deci de ce sa mai discut despre asta ?

Anonymous said...

pai vezi tu, atitudinea ta dovedeste ca nu prea stii mare lucru. De ex, nu stii ca exista oameni pentru care este important ce spune o vedeta...si atunci vedetele astea spun lucruri de bun simt, pe care, altfel, oamenii nu le-ar asculta. Nu cred ca Cindy, LL sau Christina s-au gandit ca au spus cine stie ce. Doar s-au folosit de statutul lor

Fac Ce Vreau! said...

negrii...cu doi i???
tztztz sky-hunter, te cred ca stii tu mai bine