06 September 2007

Din seria "mai bine nu": PRECIOUS

Fara indoiala, internetul e o sursa de comori. Stiu, ne enerveaza pe toti, nu mai putem trai fara, ne verificam compulsiv mailul...dar este foooooaaaaaaarte amuzant. Si nu vorbesc aici despre bancurile trimise in masa pe messenger. Site-urile care se iau in serios sunt cele mai tari. Sa va explic. Astazi de dimineata a venit Dragos si ne-a povestit de existenta acestui nou site care se cheama precious. Ei bine, pe site vedetele, vedetutele si aspirantele din Romania isi vand tot felul de obiecte dragi, la preturi maricele. Nu ne-am prins care este scopul actiunii lor (presupunem ca este un soi de strangere de fonduri), dar ne-am distrat pe cinste.

Daca nu sunteti deja curiosi, o sa va spun ca Daniela Nane isi vinde o poseta Ferragamo si citeaza din Iisus Hristos: "Orice vei cere, cu convingerea ca ai primit deja, se va realiza." (Iisus Hristos). Este pentru prima data cand vad asa ceva: carevasazica, daca dai 3000 RON te alegi cu o poseta care face minuni (uratzica), cu toata dragostea Danielei, si cu un soi de binecuvantare dubioasa pe filiera Iisus Hristos-Daniela Nane.

Andreea Balan ne pupa dulce la fiecare item din colectia Andre (din vinilin) pe care il vinde si ne asigura ca se simtea extrem de sexy purtand hainele. Catalin Botezatu isi vinde primul cercel, Mihai Traistariu a decis in cele din urma sa scape de ororile vestimentare din perioada Valahia, ce sa mai, e vremea la care vedetele isi fac curat in casa.

2 comments:

Anonymous said...

Doamne ce preturi....undele dintre produse sunt si defecte..uite asa s-au imbogatit astia :)

Anonymous said...

mie nu imi e clar daca s-au imbogatit sau pur si simplu doneaza banii aia