26 September 2007

3 chestii pe care nu le stiai despre prezervative

1. Trebuie sa te bucuri ca le ai tot timpul la indemana. Nu doar sa te bucuri pentru ca te protejeaza, dar si pentru simplul fapt ca le ai. Unii nu au avut multa vreme norocul asta, gandeste-te ca in Irlanda se vindeau, acum ceva ani, pe reteta sau la negru. Ba chiar se facea contrabanda din Irlanda de Nord.
2. Trebuie sa te bucuri ca nu te omoara nimeni pentru ca le folosesti. In Somalia utilizarea lor era pedepsita cu biciuirea. Astazi nici nu mai poti sa concepi o viata sexuala sanatoasa fara ele? Ei bine, nu toata lumea a gandit tot timpul la fel.
3. Trebuie sa stii ca iti pot fi utile in foarte multe feluri: de ex in situatii de urgenta, poti sa transporti apa cu ele. Sau, mai mult, multi dintre jurnalistii care transmit stiri de pe apa folosesc prezervative ca sa protejeze microfoanele. Sau: calatorii de pe Amazon le folosesc pentru a se proteja de pestii candiru sau de lipitori. Deci, cu putina imaginatie, poti sa gasesti o multime de utilizari pentru un simplu prezervativ. Desi ceva imi spune ca, la fel ca si pentru modul clasic de folosire, prezervativele sunt tot de unica folosinta in toate aceste cazuri.

No comments: