19 September 2007

Ce facem sambata?


Ca sa simt de-adevaratelea ca a venit toamna si a reinviat orasul, am incercat sa imi alcatuiesc un program artistic pentru sambata seara, adica pe 22 septembrie. Si mi-a fost greu sa aleg. Pentru ca, da, se intampla f multe lucruri interesante. In primul rand, noaptea alba, adica muzica usor comerciala, spectacole de strada si acrobatii cu trupe de care nu stiu nimic dar sunt tare curioasa sa le vad, si mai cu seama Urban Art.
Urban Art este un fel de sarbatoare a proiectiilor arhitecturale...mai pe scurt, o multime de artisti, de la Ioan Nemtoi la Vlad Nanca, Sinboy, Vali Chincisan, care se vor aduna in Piata Constitutiei incepand cu ora 9 seara.
Mai tarziu, variantele sunt "Drum & Bass Art Manifest" la Arenele Romane, care incepe de la 6 seara si se sfarseste la 6 dimineata, sau petrecerea pentru aniversarea lui Dj Model de la Embryo, cu Alexander Robotnik. Ambele evenimente au un cost de intrare de 20 RON, iar alegerea este la indemana ta. In plus, mai este si party-ul Udriste Nasturel la Web. Deci, unde mergem sambata asta?

No comments: