31 August 2007

Bobby


M-am tot gandit si m-am razgandit Nu stiam ce sa va mai pun, ce sa va mai recomand. Dar daca nu aveti nici o idee despre cum sa va petreceti weekendul, duceti-va la film.
La Bobby. Mie mi-a placut tare mult din mai multe si extrem de serioase motive.
In primul rand pentru ca puteti sa vedeti jumatate din actorii cotati binisor la Hollywood: Sharon Stone, Demi Moore, Ashton Kutcher, Lindsay Lohan, Emilio Estevez, Laurence Fishburne, Heather Graham, Anthony Hopkins, Helen Hunt (care tot adorabila este), Joshua Jackson, Shia LaBeouf si inca o gramada de altii.
In al doilea rand, pentru ca este despre un personaj cu care nu suntem tocmai familiari, noi, romanii, dar pe care ar fi interesant sa il cunoastem. Bobby Kennedy.
In al treilea rand, pentru ca e fain de vazut cum traiau si cum se distrau si ce faceau oamenii care aveau varsta noastra in 1968, cand nu incalzirea globala era cea mai mare problema a lor, ci discriminarea femeilor si a oamenilor de culoare, cand Woodstock-ul batea la usa si cand acidul pe bucatele de zahar facea furori.
Daca stati un pic sa va ganditi, lucrurile nu sunt fundamental diferite acum. Dar merita sa vedeti filmul numai ca sa va puneti un pic problema asta.
Enjoy :)

No comments: