09 May 2008

Poze cu zimti


In perioada 5-25 mai 2008 se va desfasura concursul "Poze cu zimti", concurs dedicat pozelor alb-negru de altadata avand drept tematica "interioare de vieti, interioare de case".
Tuturor celor care resimt nostalgia pozelor alb-negru cu zimti din copilaria lor sau celor care abia acum descopera acest tip de frumusete, le este adresata invitatia de a trimite fotografiile lor alb-negru pe adresa Ordinului Arhitectilor din Romania, Strada Pictor Arthur Verona, nr 19, sau sa le depuna personal la aceeasi adresa.

Vernisajul expozitiei si inmanarea premiilor vor avea loc la sediul OAR, Strada Pictor Arthur Verona, nr. 19, in ziua de 7 iunie 2008, orele 19.00. Aceeasi data va marca totodata si lansarea volumului "Poze cu zimti", incepand cu orele 18.00, la Libraria Carturesti.

Pozele selectate in urma concursului vor fi expuse la sediul Ordinului Arhitectilor din Romania, in cadrul evenimentului Street Delivery, 6-8 iunie 2008.

Detalii de participare:

Cei care vor sa participe la concurs trebuie sa trimita maximi 5 fotografii, alb - negru, cu oameni si case. Se accepta atat poze vechi, dar si fotografii recente, dar zimtate (la ghilotina fotografica sau manual). Fotografiile vor fi returnate la inchiderea expozitiei.

Premii:

Premiul I - 300 euro
Premiul II - 150 euro
Premiul III - 50 euro

Pozele trebuie sa aiba atasate toate datele de contact (nume, prenume, adresa postala sau adresa de mail, numar de telefon) ale autorului sau detinatorului, pentru a facilita
returnarea lor la închiderea expozitiei.

No comments: