16 May 2008

The event: Condom-a-Porter




In cazul in care nu ati ajuns acolo (desi ar fi trebuit sa ajungeti), Condom-a-Porter a fost tare fumos. S-a intamplat acum doua zile la sala Auditorium a Muzeului National de Arta al Romaniei si a constat in prezentarea colectiei create de Carmen Secareanu, colectie care a fost foarte inspirata si "inspirationala" in acelasi timp. (sper ca fotografiile astea sa va faca sa va ganditi un pic la faptul ca prezervativele se asorteaza cu orice tinuta).
Dupa prezentare, cativa dintre cei care au trimis port-condoamele dragute pe care le puteti vedea inca pe pagina Concurs a site-ului Fac ce vreau au fost premiati pentru creatiile lor. Dar o sa vorbim mai pe larg despre asta.
Iar dupa, Loredana, our long time love :), a primit din partea FCV un premiu de onoare. Asta pentru ca ne-a sustinut tot timpul si pentru ca o iubim si o iubiti si voi.

2 comments:

Anonymous said...

ce concurs jenant!!!!!

Fac Ce Vreau! said...

concursul a fost asa cum au fost si concurentii, iar voturile...ale publicului. Mie nu mi s-a parut jenant, mi s-a parut doar ca unii dintre concurentii au stat cu ranga si cu sapa in spatele altora.