14 February 2008

Bruxelles la infinit la MNAC


CO2 – Bruxelles la infinit
Curator: Jean-Louis Godefroid
Artisti: Isabelle Arthuis, Frédéric Barthes, Elina Brotherus, Sébastien Camboulive, André Cépéda, Jh Engström, Luca Etter, Alain Geronnez, François Goffin, Istvan Halas, Philippe Herbet, André Jasinski, Barbara & Michael Leisgen, Angel Marcos, Sarah Morissens, Alain Paiement, Bernard Plossu, Armand Quetsch, Sébastien Reuze si Andreas Weinand
.........................................................
MNAC, Calea 13 septembrie, Bucuresti
14 februarie – 20 martie 2008

.........................................................
vernisaj: joi 14 februarie / 18h00/ etajul 2
conferinta de presa: 14 februarie/ 17h00/ Auditorium

Organizatori: MNAC, Delegation Wallonie-Bruxelles, Contretype
Partneri media: 24 Fun, Re:PUBLIK, Igloo, Arhitectura
...........................................

Expozitia de fotografie CO2 – Bruxelles la infinit va fi deschisa timp de o luna la MNAC si cuprinde lucrari a 21 de artisti de nationalitati diferite, fiind organizata in colaborare cu Delegation Wallonie-Bruxelles si Contretype Bruxelles. Expozitia a mai fost itinerata la Paris, Cracovia si Sao Paolo.

Centrul de fotografie contemporana Contretype a invitat un grup de artisti pentru a participa la un proiect fotografic dedicat orasulul Bruxelles care a avut drept rezultat o serie de interpretari subiective ale spatiului urban, orasul devenind un laborator de viziuni artistice, senzatii, reflectii. Expozitia nu pretinde a fi un documentar, ea prezinta o colectie de portrete sau scene din viata urbana si pune problema rolului actual al fotografiei ca mediu artistic.

Contretype Bruxelles promoveaza si expune fotografie contemporana din 1978, fiind un centru activ in productie, diseminare si editare.

No comments: