29 March 2007

Ce s-a intamplat marti seara

Ne-am jucat putin si a iesit ceva dragut.

Intai am fost in camera roz si intinsi in pernute am visat cate in luna si in stele. Si a iesit ceva de genul asta:

Vom forma un grup nebun de YOLi care STIU CE FAC si vor sa fie aratati cu degetul pentru asta. Dar si dati drept exemplu. Asa ca vom porni prin tara, ba la mare , ba la munte, ba la Sighisoara, ba in Cluj, Timisoara... (nu se mai terminau!). Imbracati in culori frumoase care sa atraga atentia (verde cu portocaliu, de exemplu). Facem sport, bungee jumping, ne luam biciclete si role, ne branduim cu FCVDSCF, facem alpinism, inot si nu mai stiu... cu banana la Costinesti... unii parca mancau conserve si supe. altii biscuiti, altii frigarui la focul de tabara... se bea si Coca Cola! Mergem cu trenul ca e super, dar si cu autocarul ca ne tine... Miroase a libertate oricum! nu-i asa Rocszi?

Va las sa mai visati si voi...

Camera verde e facuta pentru idei si solutii, toata lumea e practica si nimeni nu critica!

Cum facem tot ce am visat?! Iata solutiile propuse:

Cat putem punem bani deoparte. Suntem lideri de opinie asa ca vom cauta si atrage sponsori. Pentru asta trebuie sa scriem un proiect foarte bun, care sa fie prezentat unor sponsori de cativa reprezentanti de-ai nostri (cu ajutorul staff-ului PSI). Proiectul trebuie sa fie foarte bine scris, sa stim exact pentru ce facem aceste actiuni/excursii si ce anume putem oferi noi sponsorilor. Sa cuprinda si un buget si detalii foarte bine formulate despre activitati. He-he multi s-au oferit sa critice aici, dar nu e voie!

Printre sponsorii posibili trebuie sa selectam pe cei care au tangenta cu grupul nostru: tineri intre 18 - 24 ani, din zonele urbane. S-au numit: Coca Cola sau Pepsi, Adidas, Nike, Kiss Fm etc.

Ne vom deplasa initial cu trenul, dar incercam si autocarul sa vedem cum e. Poate ne sponsorizeaza o firma de autocare . Stam la pensiune sau casute, cabane... Iulian ne-a propus un deal si pentru hoteluri de 2**. Unii vor sa mearga si cu corturile.

Mesajul nostru trebuie facut cunoscut: suntem responsabili sexual! Asa ca vor exista comunicate de presa si invitatii adresate presei. Geo ne face design pentru uniforme si stegulete. Vom avea si un banner imens, un cearceaf daca nu sunt bani de mai mult. Vor fi invitati toti cei ce vor sa mearga dintre YOLi!

Ok, asteptam si de la voi idei!

Ne mutam in camera de sub scara, unde stam cocosati si inghesuiti, dar judecam drept. Toata lumea critica, sa vedem ce ramane in picioare.

Pai, au cam cazut corturile. Unora nu le place Coca Cola Ne-am mai ciondanit pe sponsori. Proiectul ala trebuie scris cu cap! Unii nu pot pune bani deoparte, dar ne vom ajuta ca fratii... N-am inteles inca ce bem si ce mancam Ne bazam mult pe sponsori... Nu putem merge in fiecare saptamana si nici nu putem sta o luna pe drum.

Critici, critici, dar culmea e ca toate ideile au trecut testul. Vom scrie proiectul. Cautam sponsori si trebuie sa gasim macar unul, macar pe la vreun radio. Vom merge cam o data pe luna, in weekend, plecand de vineri. O parte din bani va trebui cumva sa o avem si noi...

That's all folks...

Asteptam idei si comentarii

Gabi

No comments: