05 April 2008

Filmele saptamanii: NeeeeeeeeeeeexT


Luni incepe NexT, festivalul international de scurt si mediu metraj. Este doar a doua editie, deci un festival tanar, care, pe deasupra, s-a nascut din motivele gresite: adica in memoria lui Cristian Nemescu si Andrei Toncu.

Festivalul se va desfasura la cinemateca Eforie, Orange Concept Store si Clubul Taranului Roman, cu proiectii, discutii, workshopuri despre care puteti afla mai multe lucruri chiar de pe site-ul oficial.

Eu v-as spune sa mergeti sa vedeti macar cateva filme, despre care am auzit ca sunt bune, si sa incercati sa revedeti si filmele lui Nemescu, macar asa, gandindu-va ca luni, pe 31 martie, ar fi implinit 29 de ani :( si ca ar fi putut face pentru inca multa vreme de acum incolo filme dragutze, la care sa suspine fetele in voie si la care sa isi duca baietii iubitele pentru impresii artistice&romantism de moda veche.
Pentru o descriere profi a evenimentului, click aici.

2 comments:

Ela Iliesi said...

Aglomeratie mare ieri. Dupa ce ne-au intors de la intrare nu m-am mai intors pt a doua serie.

Azi era de vazut Marilena de la P7. Tot mai comod e la calculator. :)

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV Digital, I hope you enjoy. The address is http://tv-digital-brasil.blogspot.com. A hug.