05 December 2007

Asculta-ti inima



Am sa va povestesc mai intai partea interesanta...si abia apoi o sa va spun despre ce e vorba. Stiti cine e Martha Wash? Bine, nu stiti. Dar stiti It's Raining Men, nu? Martha Wash este una dintre Weather Girls care cantau, acum multa multa vreme, It's Raining Men.

Si ea vine la Bucuresti sa ne cante, nu intr-un concert cu mare tam-tam, ci la un eveniment caritabil: concertul Asculta-ti inima, care va avea loc pe 11 decembrie, de la ora 19.00, in Bamboo. Printre invitati: Sheyla Bonnieck, Brad Vee, Paula Seling, Emanuel, Bogdan Bradu.
Intrarea, ma tem, este destul de scumpa, dar astfel stabilita pentru ca banii se duc catre copii seropozitivi din doua centre romanesti (asociatia Copiii tuturor si Fundatia Cuvioasa Paraschiva). De asemenea, pe tot parcursul evenimentului se vor putea face donatii pentru acesti copii.

Pana la eveniment, insa, puteti vedea pe MTV videoclipul Follow your heart, unde o sa recunoasteti o multime de imagini de la Continua firul vietii, evenimentul care a deschis seria activitatilor legate de ziua mondiala a luptei impotriva HIV/SIDA de anul acesta.

No comments: