25 June 2007

Fac ce vreau dar stiu ce fac merge la BESTIVAL


Desigur ca ai auzit de Bestival. Toata lumea vorbeste numai despre asta si astepti cu nerabdare sa ajungi acolo, sa vezi pe Faithless, Morcheeba, Pink sau mai stiu eu cine. Este si normal sa fii acolo daca esti tanar, iti place muzica, ai chef sa te distrezi.
Pentru ca Fac ce vreau dar stiu ce fac este la fel ca tine, merge si el la Bestival. Dar, cum noi suntem responsabili, mergem acolo si pentru distractie, si pentru munca. Fac ce vreau dar stiu ce fac a trimis 200 de voluntari sa aiba grija ca Bestivalul sa se desfasoare cum trebuie. Te vei intalni cu ei peste tot, ii vei vedea purtand tricourile Bestival, dar trebuie sa stii ca ei sunt POLii nostri.

Dar nu numai pe ei ai sa ii vezi la Bestival. Vom avea si un cort in care te invitam, sa mai stam de vorba, sa iti facem o poza, sa iti povestim ce avem de gand sa facem mai departe si sa iti exprimi parerea despre ce facem noi pe boardurile special concepute pentu asta. Vrem sa facem, in cort, un logo FCVDSCF imens alcatuit din fotografiile vizitatorilor nostri.

In afara de asta, si echipa FCV Wanted!! va merge la festival. Brosura FCV Wanted!! a aparut intr-o editie speciala, si, daca nu uitati sa luati prezervative la voi, ca pentru trei zile si trei nopti de distractie, veti primi mai multe cadouri de la echipele noastre.

1 comment:

Anonymous said...

hey . cum e cu voluntariatu ? vreau si eu mai multe detalii daca se poate . mail : silviu_2good4u . multumesc anticipat :)